onsdag den 29. september 2010

good friends.. again?

bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao! (har pt. den sang i hovedet)

Der er sket en hel masse idag! Eller, ikke en hel masse, men jeg har i hvert fald lavet mad og diskuteret meget med min eks. Jep. Jeg valgte at svare hende. Nu skal I lige høre den sms hun sendte til mig her i morges, eftersom jeg ikke svarede hende på den første forleden dag. I skal lige vide, at de forskellige personer hedder selvfølgelig deres "kælenavne".. Vi har to veninder med, som jeg tror vi kan kalde.. Kanin, fordi hun ligner en kanin og den anden for hvide fordi hun er meget lys:


 
"Du burde stadig skamme dig.Tænk, jeg var sammen med dig og endda ville blive ved med at være her for dig? Det er så godt for mig, jeg ikke længere er sammen med dig og jeg skammer mig over at have været det. I går indså jeg, hvor langt du er ude og skide. Jeg har SET dine sms'er til Krølle - du flirter til hende og lægger an på hende, jeg skynder mig alligevel ikke at fortælle Tyr hvor falsk du er - samtidig med at du trøster hende for kærestesorger, ligger du som en vammel stikker og flirter til hendes eks! Alligevel - somehow, fortæller du Tyr, at det er MIG der flirter med krølle?! I just don't get it! Der hvor vi andre har hjerne i hovedet, har du kartoffelmos? Vil du have mig til at fortælle Tyr og Kanin hvad jeg har set og ved?? Nok ikke, så lad være med at spille tjekket og stor, når du er så lille!
P.s - Tyr har fortalt mig hvad du sagt om mig af ikke pæne ting. Se? Jeg ved meget - men jeg fortæller ikke videre.. Lær af det!!!"

Puuuh. Hun var godt vred. Så jeg svarede hende igen, fordi jeg blev ret provokeret af hende:

 
"Du kan da være ligeglad med om jeg skriver sammen med Krølle? Hvis jeg kan lide hende, er det vel min sag. Jeg har altid haft et godt øje til hende siden vi mødtes. Og det er ikke noget du skal blande dig i. - hvorfor skulle jeg fortælle Tyr at du flirter med Krølle, når Tyr ikke vil have jeg snakker med Krølle? Hvor skulle jeg så vide det fra? Tyr har kun sagt til mig at hun mistænkte det, fordi Krølle spurgte om dit nummer engang. Hun siger også det var Kanin og Hvide der havde sagt det til hende.

Det kan godt være du skammer dig over at have været sammen med mig, og det er godt vi ikke er det mere, fordi jeg elskede dig ikke så meget som du elskede mig - da du elskede mig. Det er synd. Men.. ja.

 Og lige meget hvor mange sms'er du sender om at jeg skal skamme mig, hvordan jeg skal opføre mig, hvor ussel jeg er osv. - så er jeg ligeglad. Det er min sag. Du har dit liv og jeg har mit, okay? Jeg fatter slet ikke du vil bruge din dyrebare tid på at skrive til mig, når du kunne lave så meget andet."

Det er nogle lidt sjove personer der er med, og jeg kan godt lide den måde min eks er ironisk på. Hun er så morsom. Haha.

Diskussionen varede ved, og til sidst skriver hun jeg skal prøve at finde sammen med Krølle, hvis hun også er interesseret i mig. Men, en god dag idag.
Jeg skal snart dyrke en masse idræt og bare slappe af. Har ikke ondt i mine muskler efter træning mere, fordi de har vænnet sig til det. Uhm.
Jeg tror jeg vil sove til middag lidt. God eftermiddag derude!

Ciao.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar