onsdag den 12. januar 2011

Update.

Nåh, jeg har ikke skrevet i herre lang tid. Så tænkte det var på tide med en update.
Altså, der er sket så meget! Jeg har fundet ud af, at jeg er meget "forelsket" i Røde. og nu prøver jeg så at finde ud af hvordan vi skal være sammen, HVIS vi overhovedet skal det.
Det er også bare fordi.. Jeg har aldrig mødt en person som jeg klikker så godt med. Det er som om vi er meget ens, men så alligevel ikke. Det er bare ikke ofte man møder nogen man passer så godt sammen med. Men han er kompliceret.. Ligesom mig. Virkelig kompliceret. Men det prøver jeg i hvert fald at arbejde på.
Udover det, så er Krølle sammen med min eks. Det har jeg det fint med, da jeg ikke passede specielt godt sammen med Krølle, det er mere intensiteten der holdt det kørende.. og snakken om sex. Og det er ikke lige det jeg værdiger mest i et forhold. Så nu er de endt sammen, så nu må vi se hvordan det kommer til at gå. Oh, og så fylder jeg år her om ikke så længe. Om 11 dage faktisk.

Det er ret surrealistisk - at blive myndig. Allerede.
Jeg holder en lille komsammen med mine nærmeste veninder, og jeg håber det bliver hyggeligt, selvom det er lang tid siden.. Jeg har tabt min piercing i læben, æv.. Men har stadig den i næsen heldigvis! Mmhm. Jeg tror ikke jeg skal have flere.
Btw, så hører jeg meget L.O.C og Suspekt pt. Og lidt Christina Aguilera.. Mh. Englesang.
Jeg er også blevet meget i tvivl om der findes spørgelser? Nogen der kan hjælpe mig med at bliver overbevist? Someone?

Jeg tror jeg vil tage en lur.. Inden jeg skal til fransktime. Mh.

Bonjour.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar